Kierownik Kancelarii i Achiwum
Dział Administracji
e-mail: [email protected] // [email protected] // [email protected]
Absolwentka Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu na Wydziale Nauk o Żywności i Żywieniu, w roku 2011 ukończyła studia z tytułem inżynier o specjalności Żywienie Człowieka. W roku 2014 obroniła tytuł magistra na Uniwersytecie Przyrodniczym na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka. Ponadto ukończyła studium podyplomowe na Wyższej Szkole Pedagogiki i Administracji na Wydziale Nauk Prawnych i Społecznych kierunek Edukacja Przedszkolna i Wczesnoszkolna z Przygotowaniem Pedagogicznym. Na co dzień zgłębia wiedzę na temat żywności ekologicznej, zdrowego trybu życia, dietetyki i chorób cywilizacyjnych. Dobre samopoczucie a także tworzenie ciepłej i przyjaznej atmosfery są dla niej najważniejsze. W swojej pracy skupia się nad relacjami z drugim człowiekiem, bo to właśnie one są podstawą do czerpania wiedzy. Wyznaje zasadę, że najważniejsze w rozwoju to czas i serce. W nauczaniu ważne jest dla niej poczucie estetyki, którą próbuje zarazić młodzież i dzieci.
Prywatnie miłośniczka zajęć twórczych, podróży oraz śródziemnomorskiego jedzenia, wycieczek rowerowych i żelek.