PRODZIEKAN DS. KSZTAŁCENIA PRAKTYCZNEGO
Wydział Studiów Społecznych w Poznaniu
e-mail: [email protected] // [email protected]
Absolwentka Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Kierunek Technologia Żywności i Żywienie Człowieka Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, gdzie uzyskała tytuł magistra inżyniera.
Równolegle ukończyła Studium Przygotowania Pedagogicznego na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu.
Edukację kontynuowała na studiach podyplomowych w zakresie zarządzania zasobami ludzkimi na Wydziale Zarzadzania Akademii Ekonomicznej w Poznaniu.
Brała również udział w szkoleniach z zakresu wdrażania systemu HACCP w gastronomii.
Po ukończeniu studiów pracowała jako Inspektor ds. żywienia w Szpitalu Specjalistycznym w Kościerzynie, a następnie pełniła funkcje managerskie w zakładach żywienia zbiorowego różnego typu (restauracje, kantyny pracownicze, stołówki).
Posiada ponad 17-letnie doświadczenie zawodowe w profesjonalnej obsłudze klienta i zarządzaniu zakładami gastronomicznymi. Ostatnie 4 lata pracowała w APT na stanowisku Koordynatora regionalnego, gdzie zarządzała personelem rozproszonym.
W kręgu jej zainteresowań znajdują się między innymi tematy związane z zarządzaniem zasobami ludzkimi, motywowaniem pracowników oraz technologią żywności.
W wolnych chwilach lubi gotować oraz czytać książki biograficzne i o tematyce kulinarnej.
W 2021 r. dołączyła do zespołu Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa.