SPECJALISTA DS. DYPLOMÓW
Dział Edukacji
e-mail: [email protected] // [email protected]
Absolwentka Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu. Ukończyła kierunek Technologia Żywności i Żywienie Człowieka. Obroniła pracę magisterską pod tytułem: „Wpływ sposobu fermentacji bobu na zawartość L-dopaminy”.
Swoją karierę zawodową rozpoczynała pracując w gastronomii. W trakcie studiów trudniła się także doradztwem w zakresie zdrowego odżywiania, a po ich ukończeniu działała w firmie logistycznej. Aktualnie rozwija karierę zawodową w Wyższej Szkole Bezpieczeństwa.
Interesuje się rozwojem psychicznym i fizycznym dzieci w wieku żłobkowym i przedszkolnym. Z ciekawością wprowadza w życie poznane możliwości zwiększenia kreatywności i inteligencji własnego dziecka, które stanowi jej oczko w głowie.
W każdej wolnej chwili otwiera książkę. Najczęściej czyta powieści obyczajowe oparte na prawdziwych historiach oraz kryminały. Jej hobby to pieczenie i wykonywanie prac plastycznych. Każda uroczystość rodzinna jest zwieńczona tortem jej autorstwa.
Prywatnie szczęśliwa żona i oddana całym sercem mama.